Op zoek naar een trouwfotograaf in Zeeland?

Als trouwfotograaf probeer ik zo goed mogelijk het verhaal van jullie dag te vertellen. Jullie verhaal. Met oog voor de grootste momenten, maar ook voor de kleine details. Dat wat jullie bruiloft van jullie maakt. Zodat je straks, als je terugbladert in jullie trouwalbum, weer hetzelfde gevoel krijgt als op de dag zelf.

Sommige bruidsfotografen maken een sprookje van elke bruiloft. Ik houd het liever natuurlijk. Je hebt geen filters nodig om liefde tussen twee mensen in een foto te vangen. Op die manier laat je het echte verhaal zien. Zo worden jullie trouwfoto’s dierbare herinneringen.

Ik sta als trouwfotograaf in Zeeland bekent om mijn ontspannen werkwijze. Als bruidspaar heb je al genoeg aan je hoofd. Ik neem een deel van de stress weg. Voorafgaand aan de bruiloft nemen we de tijd om kennis te maken en jullie wensen door te spreken. We lopen de hele trouwdag door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo krijg je de mooiste ongedwongen foto’s.

Wil je naast je trouwalbum ook een video van je bruiloft? Kijk dan naar ons all-in pakket waarin we fotografie en videografie combineren.

Trouwfotograaf Sophie Verhoeff

Trouwfoto NL - Bruiloft E&E

Zomerse bruiloft in Zeeuws-Vlaanderen | Evert & Emmaly

Trouwfoto Nederland - Bruiloft Owen & Corine

Tweede trouwdag op de heide | Owen & Corine

Trouwfoto Nederland - Bruiloft Owen & Corine

Knusse bruiloft in Wolphaartsdijk | Owen & Corine

Trouwfoto Zeeland - Herrald&Ineke

Bruiloft in Fort Ellewoutsdijk | Herrald en Ineke

Sophieee, wat zijn de foto's gaaaaafff!! Zo ontzettend blij mee!!!

Owen & Corine

Wat supergaaf zeg, dankjewel! We hebben de foto's gisteren al uitgebreid bekeken en ze zijn zo mooi geworden! Dat licht ook 😍 Heel blij mee!

Dies & Leanne

Wat is ons fotoalbum mooi geworden, hartelijk dank!

Herrald & Ineke

Volg me op Instagram voor de mooiste bruidsfoto’s en trouwvideo’s uit Zeeland.

[instagram-feed num=10 cols=10 showfollow=false]