Trouwfoto Zeeland - Herrald&Ineke

De dag van Herrald en Ineke begon met een heerlijk ronkend motorgeluid. Herrald en Ineke zijn beiden motorliefhebbers en deze mochten in de vroege morgen dan ook niet ontbreken. Terwijl Ineke in haar prachtige jurk stapte reed Herrald nog een ontspannen rondje op zijn Harley met zijn vader en broer voor de drukte van de dag echt begon. Daarna was het tijd om Ineke op te halen, Herrald werd in een licht blauwe Cadillac voorgereden en moest nog even geduld hebben voor hij zijn bruid mocht bewonderen.

De fotolocatie liet hun liefde voor motoren ook naar voren komen. We werden omringd door de mooiste motoren en daartussen stond het prachtige bruidspaar. Na het fotomoment werd het bruidspaar opgewacht in het dorpshuis van het dorp waar ze na hun huwelijk zijn gaan wonen. Er werd een lunch verzorgt en na de lunch had het bruidspaar als verrassing een oude schoolbus geregeld waar iedereen in vervoerd werd, daarmee zijn we naar Zierikzee gereden waar hun huwelijksvoltrekking plaatsvond.

De feestlocatie was Fort Ellewoutsdijk. De aankleding was sfeervol en gezellig het was alsof je een westerndorp binnenliep. Zo was er een BBQ, een springkussen voor de kinderen en onder het eten kwam er ook nog een heuse rodeo stier binnengereden. Gegarandeerd dat de gasten plezier hadden en dat zie je ook terug op de foto’s en in de trouwfilm.

Deze dag hebben wij met plezier vastgelegd. We hopen dat jullie dit plezier ook voelen als jullie de dag van Herrald en Ineke terugkijken.