Over Sophie

Al op jonge leeftijd was ik bezig met fotografie. Als puber trok ik er al op uit met mijn vriendinnen om te fotograferen. Ik wil vooral foto’s maken die vertellen wie iemand is, die op een pure manier de relatie laten zien die mensen met elkaar hebben. De liefde van het bruidspaar, maar ook de vriendschappen en bijzondere band met familie. Mijn doel is om jullie eerlijke verhaal in foto’s te vangen, zodat je de mooiste momenten telkens weer kunt herbeleven.

Voor veel stellen is de kerkelijke inzegening van hun huwelijk het hoogtepunt van de dag. Als christelijke trouwfotograaf heb ik veel ervaring met kerkelijke huwelijken. Voor mensen die in de kerk trouwen is het fijn dat je zelf een christelijke achtergrond hebt als fotograaf. Je weet dan precies wat je wel en niet kunt doen en wat de belangrijkste momenten zijn om vast te leggen.

Aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam studeerde ik Ruimtelijke Vormgeving. Die opleiding leerde me hoe mensen in een ruimte het best tot hun recht komen. Dat gebruik ik bij mijn bruidsfotografie. Verder ben ik vooral op de achtergrond bezig. Op die manier krijg je pure ongedwongen foto’s, die het meest recht doen aan jullie verhaal.

Trouwfoto en Trouwvideo Nederland

In 2018 ben ik samen met mijn vriend en videograaf Wouter de Koster gestart met het bedrijf WenSmedia (de hoofdletters W en S staan voor Wouter & Sophie). Boek je het all-in pakket, dan kom ik samen met Wouter naar jullie trouwdag en krijg je naast een fotoreportage en een trouwalbum ook een trouwfilm van je bruiloft. Omdat we vaak samenwerken, zijn we perfect op elkaar ingespeeld en weten we precies wat de ander nodig heeft om de beste video- of fotoreportage af te leveren. Meer informatie over het werk van Wouter vind je op de site van Trouwvideo Nederland.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan of neem contact op voor de mogelijkheden. We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!

Wil je meer over mij te weten komen? In onderstaande video stel ik mezelf voor en vertel ik meer over mijn inspiratie en werkwijze.