Trouwfoto NL - Bruiloft E&E

Ook al was het eind augustus het leek wel herfst toen ik de auto uitstapte bij de kapper waar Emmaly haar haren liet doen. Binnen hing er een gezellige sfeer, samen met haar moeder, schoonmoeder en schoonzusje werd ze klaargemaakt voor de grote dag. Nadat de haren van de bruid gedaan waren ben ik de straat overgestoken om de voorbereidingen van de bruidegom vast te leggen. Samen met zijn vrienden kleedde Evert zich aan. Op Youtube moest nog even opgezocht hoe de pochet in het borstzakje hoorde. Gelukkig was dit niet heel moeilijk en met wat hulp was Evert klaar om zijn bruid te gaan halen.

Bij hun huis maakt Emmaly zich verder klaar onder toeziend oog van kat Icy, haar moeder en haar vriendin. Daarna was het tijd voor de ontmoeting. Nadat de bruid en bruidegom elkaar bewonderd hadden was het dan echt tijd om te gaan trouwen.

De ceremonie vond buiten plaats. Het was nog even spannend of er uit de donkere wolken nog spetters gingen vallen, maar gelukkig bleef het droog en liet de zon zich zelfs nog zien. Na de ceremonie werd er heerlijk buiten geluncht en daarna was het tijd voor de fotoshoot. Omdat het bruidspaar in de Morelleput trouwde, waar een hele mooie tuin met bloemen en planten is aangelegd, was het niet moeilijk om mooie plekjes te vinden. Om nog wat afwisseling te hebben zijn we daarna nog naar het strand gereden om ook daar nog wat zomerse plaatjes te mogen schieten. Toen we terugkwamen bij in de Morelleput stond de barbecue al aan en was het tijd om te gaan eten. Wat was het, ondanks de regen ’s ochtends, toch nog een heerlijk zomerse dag waar ik van heb genoten!