Trouwfoto Nederland - Bruiloft Owen & Corine

Vorige jaar maart zijn Owen en Corine getrouwd (bekijk hun trouwdag in deze blog), omdat ze toen geen feest konden houden hebben ze besloten deze te verzetten. Nu, ruim 1 jaar en 3 maanden verder, konden ze eindelijk hun feest vieren en ik mocht het weer voor een deel vastleggen.

Toen ik aanbelde waren Owen en Corine druk bezig met het gereed maken voor hun feest. De moeder van Corine hielp met het aantrekken van haar jurk. Owen werd door Corine aangekleed, iets wat op een bruiloft vaak niet kan, maar wat wel een leuk moment is. Nadat iedereen aangekleed was zijn we vertrokken om foto’s te maken.

Omdat het op de trouwdag in maart regende hebben we toen de foto’s binnen gemaakt, nu konden we heerlijk buiten foto’s maken. We zijn naar Bergen op Zoom gereden, hier heb je bos, een stukje duinachtig gebeid en heide. Verschillende decors om mooie foto’s te maken. Hoe leuk om voor een tweede keer je jurk en pak aan te mogen en ook weer op de foto te gaan?

Na het maken van de foto’s was het tijd voor hun feest. Voor mij zat het er alweer op. Ik heb er weer van genoten, normaal zie/spreek je een bruidspaar niet meer zo snel, hoe leuk om ze dan weer te mogen ontmoeten en vastleggen.