Zoek je een trouwfotograaf in Gelderland?

Als trouwfotograaf probeer ik zo goed mogelijk het verhaal van jullie dag te vertellen. Jullie verhaal. Met oog voor de grootste momenten, maar ook voor de kleine details. Dat wat jullie bruiloft van jullie maakt. Zodat je straks, als je terugbladert in jullie trouwalbum, weer hetzelfde gevoel krijgt als op de dag zelf.

Sommige bruidsfotografen maken een sprookje van elke bruiloft. Ik houd het liever natuurlijk. Je hebt geen filters nodig om liefde tussen twee mensen in een foto te vangen. Op die manier laat je het echte verhaal zien. Zo worden jullie trouwfoto’s dierbare herinneringen.

Ik sta als trouwfotograaf in Gelderland bekent om mijn ontspannen werkwijze. Als bruidspaar heb je al genoeg aan je hoofd. Ik neem een deel van de stress weg. Voorafgaand aan de bruiloft nemen we de tijd om kennis te maken en jullie wensen door te spreken. We lopen de hele trouwdag door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo krijg je de mooiste ongedwongen foto’s.

Wil je naast je trouwalbum ook een video van je bruiloft? Kijk dan naar ons all-in pakket waarin we fotografie en videografie combineren.

Trouwfotograaf Sophie Verhoeff

Bruiloft D&L

Bruidsfotografie in Rotterdam | Dies & Leanne

Trouwfoto Nederland - Bruiloft JW&M

Trouwen in Dordrecht | Jan Willem & Marjolijn

Trouwfoto Nederland- Pre-weddingshoot Jan Willem & Marjolijn

Pre-weddingshoot Wantijpark Dordrecht | Jan Willem & Marjolijn

Trouwfoto Zeeland - Wesley&Krista

Trouwen op Landgoed Te Werve | Wesley en Krista

Hee! Dankjewel voor het prachtige album!! We zijn er helemaal blij mee!

Jan Willem & Marjolijn

Op onze trouwdag was Sophie onze trouwfotograaf en daar hebben we geen spijt van gekregen! Ze heeft onze dag op een professionele manier vastgelegd en foto´s van hele goede kwaliteit afgeleverd. Sophie nam ons vooraf, tijdens en na onze trouwdag altijd mee in (belangrijke) keuzes die gemaakt moesten worden voor onze foto´s. Ook was de communicatie altijd snel en helder. Nogmaals dank!

Robert & Marina

Wat is ons fotoalbum mooi geworden, hartelijk dank!

Herrald & Ineke

Volg me op Instagram voor de mooiste bruidsfoto’s en trouwvideo’s uit Gelderland.

[instagram-feed num=10 cols=10 showfollow=false]