Bruiloft D&L

Een mooi september zonnetje kwam net boven de horizon uit toen ik op weg was naar bruid Leanne om de voorbereiding vast te leggen. Dat beloofde een hele mooie dag te worden! Leanne’s haar en make-up werden gedaan toen ik aankwam. Ondertussen werd ook de rest van de familie wakker. Wat is het altijd heerlijk om de ochtenden vast te mogen leggen. Stiekem is dit een van mijn favoriete momentjes van de dag. Nadat de bruid was aangekleed en de bruidegom gearriveerd, was het tijd voor de ontmoeting. Wat een verrassing om elkaar zo te zien!

Omdat de ceremonie op het SS Rotterdam was, zijn we met de watertaxi naar de overkant gevaren om daar eerst foto’s te maken. Na een uurtje was het tijd om terug te varen en iedereen te ontmoeten.

Tijdens de ceremonie deden de bruidsmeisje goed hun best. Ze mochten bloemenmeisjes zijn en de ringen geven, een taak die heel serieus genomen werd! Nadat Dies en Leanne het ja-woord hadden gegeven werd er op hen getoast op het dek.

De kerkelijke inzegening was in de Kleine Kerk in Veere. De feestlocatie, Gasterij Rubens, lag aan de andere kant van het Veerse Meer. Ik mocht samen met het bruidspaar meevaren naar de overkant. Aan de overkant werden ze opgewacht door familie en vrienden en kon het diner beginnen.

Dies en Leanne, bedankt voor de heerlijke dag die ik samen met jullie mocht beleven!