Trouwfoto Zeeland - Wesley&Krista

Afgelopen zomer heb ik de bruiloft van Wesley en Krista vastgelegd op Landgoed Te Werve midden in Rijswijk (al zou je dit niet zeggen met alle natuur die erom heen ligt).

Voor mij begon de ochtend bij de bruidegom. Deze dag mocht ik mee met Ingeborg van Bruggen fotografie (www.ingeborgvanbruggen.nl) en ik had de taak de bruidegom en zijn familie vast te leggen tijdens het klaar maken voor de dag. Er heerste een ontspannen sfeer bij het aankleden, er stond muziek op en alles verliep soepel. Nadat de bruidegom was aangekleed kwamen zijn familieleden hem bewonderen waarna het tijd was om richting de trouwlocatie te gaan.

Op Landgoed Te Werve moesten de dag gasten nog even wachten op de aankomst van de bruid. Gelukkig was het heerlijk weer en onder het genot van een drankje werd de bruid opgewacht. Krista kwam samen met haar ouders en hun zoontje in een licht blauwe eend aan.

Na de aankomst vond de ceremonie plaats, Krista werd door haar vader naar Wesley en Sem gebracht die voorin stonden te wachten. Tijdens het verhaal van de trouwambtenaar wilde Sem nog even zijn kunsten tonen en schoof op zijn rug van de ene naar de andere kant van de zaal.

Na de ceremonie werd er getoast op het bruidspaar, die vanaf het balkon de toast in ontvangst namen, en de taart werd aangesneden. Na de felicitaties en het vieren van hun jawoord zijn we bruidsfoto’s gaan maken rondom het landgoed. Terug van het maken van de foto’s was de tafel gedekt en de BBQ warm, tijd om te gaan eten. Na het eten was er een gezellige feestavond met life muziek, gegarandeerd dat het een geslaagde avond was!