Het voordeel van fotograaf en videograaf samen

Foto en video kun je vandaag niet meer van elkaar scheiden. Een video geeft dat je de sfeer proeft van de dag. Bij een foto sta je stil bij het moment en beleef je de dag opnieuw. Ze lijken sterk op elkaar maar ze geven toch zulke verschillende boodschappen mee.

Voor ons (Wouter en ik) is het daarom belangrijk dat we jullie foto en video aan kunnen bieden. Omdat we één bedrijf zijn leveren we jullie trouwfoto’s en trouwvideo ook in één stijl af: we focussen ons op jullie verhaal. Op die manier versterken foto en video elkaar en geven ze jullie een complete beleving van jullie dag. Wat wij het allerbelangrijkste vinden aan jullie foto’s en video’s is dat het verhaal van jullie dag op een pure manier wordt vastgelegd, zodat jullie na de trouwdag weer kunnen voelen hoe het was op jullie bijzondere dag. We dragen graag bij aan de mooiste herinnering in jullie leven!

Wie zijn we? Wouter&Sophie

Het fijne aan samen een video en fotografie bedrijf hebben, is dat we elkaar heel goed kennen. We werken veel samen, daardoor is er een goede samenwerking op jullie dag mogelijk. Dit zorgt er weer voor dat we weten wat de ander nodig heeft om een goede fotoreportage of video te kunnen maken. Zo kunnen we het mooiste resultaat voor jullie neerzetten.

Ook een bijkomend voordeel is dat je maar 1 aanspreekpunt hebt voor fotografie en videografie. Zo hoef je maar 1 kennismakingsgesprek te voeren en als je een vraag hebt hoef je maar 1 bedrijf te mailen. Dit zorgt voor een snelle en makkelijke communicatie.

Wij vinden het heel tof om samen, met foto en video, het verhaal van jullie dag vast te leggen. Daarom geven wij jullie een gratis pre-weddingshoot cadeau als jullie Trouwfoto Nederland en Trouwvideo Nederland samen boeken op jullie trouwdag. Spreken we jullie snel?