De mooiste momenten van 2019

By 30 december 2019Ons bedrijf, Trouwfoto, Trouwvideo

De bruiloften die ik afgelopen jaar heb mogen vastleggen waren stuk voor stuk bruiloften waar ik intens van heb genoten. Wat een lieve bruidsparen hadden het vertrouwen in mij gesteld tijdens de belangrijkste dag van hun leven.

Naast het fotograferen van bruiloften hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het uitbreiden van ons bedrijf WenSmedia. In oktober hebben we voor onze bruidsparen twee nieuwe websites en namen mogen lanceren: Trouwfoto Nederland en Trouwvideo Nederland, iets waar we super blij mee zijn.

2020 zien we met een grote glimlach tegemoet en we kijken uit naar de bruiloften die in de planning staan voor volgend jaar.

Omdat er een hoop mooie foto’s zijn gemaakt wil ik de vijf mooiste met jullie delen. Deze foto’s worden ook zeer gewaardeerd door de bruidsparen. Zelf vind ik dat er op de foto’s goed weergegeven wordt wat de emoties waren van de dag.